![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Zauważyliście pewnie te błedy z logowaniem na allegro itp. Zobaczcie na strone świstaka (swistak.pl) jaki dał banerek ![]() Inne serwisy sobie nie radza? My pomożemy! Stop przerwom technicznym! Pewnie wiele osób z forum sprzedaje na allegro i pewnie też wkurzają was te problemy. Ja to poważnie myśle żeby własnie sprzedawać na innych serwisach. Już powoli zacząłem, np. na adcentral, ale wiadomo... allegro to tysiaace ludzi, zarówno sprzedających jak i kupujących. Czy kiedykolwiek jakikolwiek ( ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja jestem w trakcie tworzenia skryptu serwisu aukcyjnego. Ale allegro będzie trudno sprostać.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też miałem dziś kłopot z zalogowaniem na konto oraz z wyszukiwaniem ale to chwile tylko
![]() Cytat Czy kiedykolwiek jakikolwiek serwis sprosta allegro? Oj cięzko będzie, cięzko. Weźmy na przykład eBay.pl ![]() ![]() Ten post edytował Moli 2.11.2007, 23:31:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Będzie ciężko bo allegro już trochę istnieje i przez ten czas wyrobiło sobie marke.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ile allegro zarabia dziennie Na pewno nie mało ![]() Co do eBaya, on ma markę ale nie w polsce. W polsce się nie przyją ponieważ standardem jest allegro. Ten post edytował Moli 4.11.2007, 08:28:11 |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Też się z tym zgadzam. ebay może i ma marke na świecie, ale w Polsce sami widzimy, że się nie przyjął. Ciekawe ile allegro zarabia dziennie ![]() ![]() Wg mnie to wina kompletnie spapranej roboty otwierających serwis w Polsce. Choćby ten 'kill' serwera podczas otwarcia, ect. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja raczej śmiem twierdzić że to kwestia przyzwyczajenia. Bardzo podobne to jest jeżeli chodzi o użytkowani m$
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 2 Dołączył: 6.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Według mnie mają za słabe serwy, wchodzę rano jest OK. Wieczorem natomiast co drugi raz jak otwieram jakąś podstronę mam komunikat połączenie z serwerem utracone
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 890 Pomógł: 65 Dołączył: 13.11.2005 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 4 Dołączył: 23.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
No cóż. Podobno eBay chce kupić Allegro :] -------------------- openSuse, Eclipse i Aptana - daje rade
|
|
|
![]()
|
|
lol, sorry ale nie mogłem się powstrzymać. Łażę po HydeParku czytam ten temat (pierwszy post) "Inne serwisy sobie nie radza? My pomożemy! Stop przerwom technicznym!" No to wchodzę na swistak.pl i co widzę? "Przerwa techniczna" Oplułem monitor ![]() ![]() LOOOL ![]() Witam No cóż. Podobno eBay chce kupić Allegro :] Hehe a skąd takie info? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://hacking.pl/pl/news-7102-eBay_kupi_Allegro.html
W sumie to było do przewidzenia. Zawsze, kiedy pojawiał się eBay w obcym kraju, po jakimś czasie wykupywał największy serwis aukcyjny. -------------------- skocz.org - system skracania linków
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
wątpię żeby allegro tak łatwo sprzedało się. allegro w Polsce nie ma konkurencji, ebay nie ma wogóle przebicia. do tego powli allegro staje się marką europejską - kraje wschodnie, skandynawskie, itd.
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
Hmm, też tak myśle, ale...... jak ebay wyłoży odpowiednią kasę to pewnie allegro sie sprzeda.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie sądzę. Na pewno pozwolą na wykupienie sporej części udziałów. Być może nawet na jakieś loga ebaya, info o współpracy etc... Ale nie sprzedadzą się w sensie takim że nagle Allegro zamieni się w ebay. Za silna marka. To tak jakby General Motors miało zlikwidować markę Opel i wszelkie Corsy etc. produkować jako Chevrolet
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
No i znowu jakis blad, chcialem wprowadzic zmiany w aukcji i prosze:
http://www.vpx.pl/grafika,29928.html |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:30 |