![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Po kliknięciu w przycisk wysyłam żądanie (poprzez advAjax) do pliku który zwraca mi kod JS Niestety funkcja się nie wywołuje, dlaczego? I jak wywyłać funkcje JS w taki sposob jak powyżej? Znalazłem kilka postów niżej podobny problem ale nie rozumiem co autor miał na mysli podając rozwiązanie -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety funkcja się nie wywołuje, dlaczego? Ano dlatego, że kod nie został wykonany. Dlaczego? Bo nic go nie wykonało. W normalnej sytuacji kod JavaScript jest wykonywany przez przeglądarkę po uruchomieniu strony. Tutaj nie jest on wykonywany bo przy jego zwracaniu przeglądarka nie bierze jakby udziału. Wyjściem chyba będzie użycie eval() na kodzie, ale nie możesz go do tego zwracać w postaci: tylko:
I wtedy daj to co dostaniesz w eval() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie moge sobie z tym poradzić:
index.html: plik.html Jak zrobić żeby wywołała sie funkcja tinyMCE.init({ ... ![]() Próbowałem cały dzień z eval() ale nic mi nie wyszlo... Proszę o jakąś radę Ten post edytował cornholio666 17.12.2006, 16:37:07 -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:18 |