![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
Jak w temacie. Sprawa niby banalna, a nie mogę znaleźć edytorka darmowego dla JavaScript. Są jakieś ciekawe narzędzia, których używacie? Poza kolorowaniem składni przydałobysię np podpowiedzi o dostępnych metodach dla danego obiektu. Mi na razie pozostał Pajączek NxG 5.6.1 mam licencję, i niby koloruje JavęScript... ale nic poza tym. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
APTANA IDE, na temat której wiele można się dowiedzieć stąd: http://www.aptana.tv/.
-------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aptana niezła... przyznam.
Niestety mój komputer nie jest latest-version of full wypas więc trochę mi Aptana zacina, gdy mam odpalone razem z kilkoma innymi aplikacjami. Jest dość wymagająca, co uważam za jej wadę. Poza tym bez zastrzeżeń (jak na 20min użytkowania) Macie jeszcze jakieś propozycje? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 07:39 |