![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Szukam CMS'a z możliwościami prawdziwego portalu. Chodzi mi dokładnie o możliwość tworzenia działów (jak np. na WP mamy działy typu film, muzyka, książki), w których będę miał możliwość dodawania indywidualnych modułuw, wyglądu itp. Wiele CMS-ów zamiast jednego (każdy na jeden dział) odpada. Jeśli kiedyś używaliście czegoś takiego lub po prostu obił się on wam o uszy proszę informacje ![]() W ostateczności będę musiał napisać jakąc nakładkę do znanego CMS'a - a nie chcę z różnych powodów. Z góry dziękuję pozdrawiam kurak Ten post edytował kurak 3.11.2004, 14:39:19 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2003 Skąd: - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wykorzystaj mozliwosci jakie daje Ci eZ publish. treść odseparowana od wyglądu Tylko od Twojej wyobrazni zalezy jak ja zaprezentujesz ...
-------------------- <span style="font-weight: bold;">Open Source Enterprise Content Management</span>
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:18 |