![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2008 Skąd: Rabka Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<input type="file" name="$nazwa_p" size="20">
Czy takei cos moze być i czy bedzie działało?? Chodzi mi dokłądnie o to zeby dynamicznie utworzyć określona ilośc inputów typu File i potem przekazać wartość każdego z nich do następnego formularza. Jak to zrobic ? Ten post edytował Jamalrabka 26.02.2008, 13:39:40 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Dzisiaj jest chyba jakiś dzień niejasnych pytań...
Wartością tego inputa jest plik, który jest uploadowany, więc nie rozumiem, co chcesz gdzie przekazać. Na tej podstawie jest generowana tablica $_FILES, która zawiera szczegóły dotyczące każdego takiego pola. Jeśli pytasz, czy możesz podstawiać $nazwa_p to odpowiadam - tak, możesz, byle nazwy były unikalne. Pozdrawiam Popraw proszę tytuł topiku na zgodny z zasadami forum Przedszkole |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2008 Skąd: Rabka Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z problemem powyżej jzu sobie poradziłem, natomiast mam kolejny.
<php> //zapisz plik z nowym linkiem $katalog=$_REQUEST['katalog']; $nowy_link="<p align=\"left\"><a href=\"img_pociech/".$katalog."/index.php\">".$katalog."</a></p>"; $plik_sc="linki_do_pociech.inc"; $plik_zapis = fopen($plik_sc,'r+'); // otwarcie pliku do zapisu o nazwie logującego się fwrite($plik_zapis,$nowy_link);</php> dlacvzego do pliku zostaje zapisane wartość zmiennej $nowy_link lecz bez zmiennych w niej zawartych $katalog. Wynik działania tego skryptu to <p align="left"><a href="img_pociech//index.php"></a></p> a ja chce mieć <p align="left"><a href="img_pociech/wartosc zmiennej $katalog/index.php">wartosc zmiennej $katalog</a></p> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
ty olewasz moderatora, admin oleje ciebie. uczciwa wymiana?
przeslij moderatorowi na pw co miales zrobic a zapewne otworzy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 03:50 |