![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2014 Skąd: Czernina Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pewien problem z php... U siebie w panelu do pewnej sekcji mają dostęp tylko 2 grupy użytkowników, w panelu admina nie mogę nadać praw by inne grupy miały, za to da się przez edycję kodu php... Mój kod php do tej sekcji:
Przy tym ustawieniu grupa 1 i grupa 2 ma dostęp do tej sekcji jednak 3 i inne już nie... I tutaj nie wiem jak dodać np grupę 6 tak by dostęp do tej sekcji miały tylko grupy: 1,2 i 6 PS. może do błahostka ale z wyrażeniami regularnymi mam jeszcze problem więc nie hejtujcie... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz co masz w $member_id['user_group'] dla innych grup i dodaj warunek `|| $member_id['user_group'] == 6`
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2014 Skąd: Czernina Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ten kod jest w systemie... musiałbym powielić kod w którym by była ta kolejna grupa a chcę by w tym kodzie było wszystko
Dobra udało się, źle zrozumiałem to co napisałeś. Wielkie dzięki za pomoc ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:31 |