![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2018 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Poszukuje osoby która pomoże mi we wprowadzeniu zmian w skrypcie. Chodzi o grę która działa z wykorzystaniem google map api. Tak wygląda w stanie obecnym gdzie podział na pola gry są stworzone symetrycznie przy użyciu współrzędnych lat, lnt Warland-testowa adres gry gdzie już w pełni funkcjonuje to WarLand OnLine Potrzebuje zastosować opcję wielokątów (polygons) Przykład przygotowany przeze mnie: Multiwielokąty Google Maps Szukam osoby która zmieni w skrypcie podstawowym zmienne na te z przykładu. W bazie danych są już dodane pola z rekordami do tej zmiany, jedynie w plikach php wymagana jest teraz odpowiednia zmiana na pobieranie nowych danych. Mimo wieku jestem niedoświadczony w tym temacie. Dużo zrobie sam jednak z tym sobie nie radzę. Oferuje w zamian współprawa do gry (zespół liczy w tej chwili 2 osoby) lub podzielić się kodem do gry osobie która jest w stanie mi pomóc. Gra stworzona na darmowym kodzie. Dokonałem wielu zmian aby stworzyć z tego grę. Jednak w tym momencie utknąłem Udostępnię dane do ftp i sql osobie która potrafi dokonać tych zmian. Proszę o pomoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 18:08 |