![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Wie ktoś jak zrobić aby z zapisu index?action=3 zwracało 3, ale żeby ta trójka była typu integer, bo jak normalnie wywołuje to jest interpretowana jako string. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Jak zmieniać zmienne na inny typ? Proszę o pomoc. Będę wdzięczny za odpowiedź. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 9.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mozesz zrobic po prostu tak:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzięki. Przerobiłem też trochę manuala i znalazłem wartościowe settype();.
Jeszcze raz dzięki za pomoc. Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Bochnia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można jeszcze tak
Teraz druga zmienna ma wartość zmiennej pierwszej ale jest już typu double czyli 3.0 -------------------- Strusionet - Gentoo Linux | New design CSS Demo
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.04.2025 - 05:37 |