|
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 167 Pomógł: 2 Dołączył: 15.02.2004 Ostrzeżenie: (30%)
|
Witam szanowne grono!
Jestem świeżym użytkownikiem "Zend Studio for Eclipse". Posiadam projekt wykonany w "Zend Framework", który przechowuje w repozytorium SVN. W "Zend Studio for Eclipse" w kreatorze nowych projektów można wybrać m.in. "Project from SVN" i "Zend Framework Project". Chciałbym zaimportować project z repo (a więc użyć pierwszej opcji), ale jako "Zend Framework Project" (druga opcja). Czy jest to możliwe? Jak ustawić zaimportowanemu projektowi status projektu "Zend Framework"? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź. Mam jeszcze kilka pytań odnośnie projektów: - jak założyć czysty projekt "Zend Framework" by posiadał m.in. perspektywę "MVC Outline"? - jak skonfigurować "MVC Outline", by uwzględniał inne lokalizacje dla modułów niż "application"? (np. "application/modules) - mam ustawiony projekt w katalogu "htdocs"; jak ustawić pliki projektu w innym katalogu, np. domyślnym workspaces? Ten post edytował Martio 3.07.2008, 14:13:06 |
|
|
|
Martio Zend Studio for Eclipse - konfiguracja projektu 6.07.2008, 23:40:02
pp-layouts Generalnie istnieje hack żeby każdy projekt PHP w ... 1.03.2009, 22:20:35 ![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 26.12.2025 - 01:51 |