![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o pomoc, rozpakowałam Zenda, stworzyłam katalogi poleceniem zf.bat create project costam, skopiowalam biblioteki, i po wpisaniu w konsole localhost:/costam/public wyświetla mi się pusta strona, tak jakby w pliku index był błąd ;/
dodatkowo napisze że: mam xamppa, do pliku php.ini dodałam odpowiednią linijkę do include_path, nie wiem czy to ma jakiś związek z moim problemem. Proszę o jakieś wskazówki co może być źle albo może o czymś zapomniałam, pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Włącz w PHP raportowanie błędów albo sprawdź w logach.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki oto błąd
Fatal error: Interface 'Zend\Mvc\ApplicationInterface' not found in D:\xampp\htdocs\costam\library\Zend\Mvc\Application.php on line 47 czyli wyświetla mi błąd w pliku którego nawet nie otwierałam a plik index.php wygląda tak:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod błędu dotyczy ZF2, a to wyżej jest kod startowy ZF1.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
nie rozumiem, to jakie polecenie wpisac żeby utworzyły mi się katalogi i pliki zf2?
|
|
|
![]()
|
|
Na początek zdecyduj się z której wersji frameworka korzystać. A później w zależności od wyboru masz wszystko opisane w dokumentacji z gotowymi plikami szkieletu aplikacji. Do ZF1 możesz np https://github.com/xorock/ZF1-Skeleton-PHPTAL
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
ok zrobiłam wszystko od nowa i działa
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:21 |