![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Próbuję zmienić metodę addJavascriptFile() tak, aby do każdego dodanego JS'a dodawała na końcu wersję aplikacji. Napisałem do tego Helper'a, ale on się w ogóle nie wykonuje. Czy da się tą metodę tak przesłonić, aby jej wywołanie się nie zmieniło? Potrzebuję usunąć cachowanie JS poprzez dodanie parametru do tych plików. Dzięki za wszelkie rady! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jestes pewny ze helper umieściłeś w ścieżce o wyższym priorytecie? z tego co pamietam zend najpóźniej zainicjowane scieżki helperów traktuje jako najważniejsze, wiec upewnij sie ze zendx jest inicjowane przed zainicjowaniem lokalizacji Twojego helpera. oczywiscie najlepiej jak byc napisal helper dziedziczący po helperze źródłowym i zmienił w nim tylką tę jedną metodę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdziłem i nic - kod Helper'a nie jest wykonywany. To mnie najbardziej dziwi. Ścieżki do helperów mam tak zainicjowane:
W ten sposób rozumuje, że ZendX jest ostatni i jest najważniejszy, ale zmiana go na samą górę nic nie zmieniła, może zapodam kod Helper'a:
Wrzucony jest do ścieżki App/JQuery/View/Helper. Ten post edytował Largo 19.05.2011, 10:15:20 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod class App_JQuery_View_Helper_AddJavascriptFile extends ZendX_JQuery_View_Helper_JQuery Twoj helper sie powinien chyba jQuery nazywac? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.08.2025 - 13:16 |