![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 15 Dołączył: 29.04.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nawet jak przez $_GET['l'] i $_GET['p'] nie podam dobrych danych - zwraca mi True Dlaczego ![]() -------------------- (\.../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(O.o) your signature to help him gain world domination. (> <) Zanim zapytasz | Też się przyda | Pomogłem ci? Kliknij "Pomógł" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 1 Dołączył: 5.11.2005 Skąd: Bieruń city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj policzyć ile rekordów zwraca zapytanie, jezeli jedno jest ok.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 15 Dołączył: 29.04.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak podam złe dane - 0 a jak dobre - 1
zrozumialem tylko ze zwraca True jak zapytanie uda sie wykonać a nie jak odpowiednie dane zostaną znalezione:
hym, dlaczego? -------------------- (\.../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(O.o) your signature to help him gain world domination. (> <) Zanim zapytasz | Też się przyda | Pomogłem ci? Kliknij "Pomógł" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2005 Skąd: k-rk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
taki wycinek z manuala:
Cytat It is perfectly possible for a query to succeed but affect no rows or return no rows. zapytanie jest OK, tylko mysql_num_rows bedzie 0 i to musisz sprawdzać -------------------- There are 10 types of people in the world:
-Those who understand binary, and those who don't... There's no place like 127.0.0.1 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:44 |