![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 2 Dołączył: 14.06.2009 Skąd: Czestochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej!
Czy mógłbym was prosić o pomoc? Próbuje odebrać plik od użytkownika. oto kod zapisu
a to błąd: Warning: move_uploaded_file(/home/pamiec/public_html/informacje/bartender.swf) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in /home/pamiec/public_html/pwi/kup_inf_dnia4.php on line 111 Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/php5Pljw1' to '/home/pamiec/public_html/informacje/bartender.swf' in /home/pamiec/public_html/pwi/kup_inf_dnia4.php on line 111 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Przecież pisze wyraźnie: failed to open stream: No such file or directory
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 2 Dołączył: 14.06.2009 Skąd: Czestochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli nie został przesłany plik !?
szkoda że nikt nie chce pomóc. rzadko pobieram pliki na serwer, więc taki problem jest dla mnie trudne... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 590 Pomógł: 107 Dołączył: 25.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Plik został przesłany. Nie został przeniesiony pomiędzy katalogami (na serwerze). Wytłuszczę:
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/php5Pljw1' to '/home/pamiec/public_html/informacje/bartender.swf' in /home/pamiec/public_html/pwi/kup_inf_dnia4.php on line 111 Tak z głupia zapytam: czy masz na serwerze katalog "/home/pamiec/public_html/informacje"? Bo jak katalogu nie ma, to move-uploaded-file go nie utworzy... |
|
|
![]() ![]()
|
|
Teraz zobaczyłem mój błąd... zapomniałem że działam na podkatalogu. Bo folder informacje zrobiłem, ale nie tam gdzie trzeba. DZIĘKI WIELKIE
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 09:38 |