![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam już drugi taki problem - raz na MyBB, a teraz na phpbb by przemo. Modyfikowałem css na swoje potrzeby i teraz nie wiem jak zrobić, żeby strona była "węższa". http://binserwer.xaa.pl/as/ Jak widać na dole ekranu jest pasek przewijania, który jest bezużyteczny bo po przewinięciu nic nie ma. Oczywiście mogę ukryć ten pasek, ale wtedy i tak będzie można przewijać skrótami klawiszowymi i jak się przytrzyma scroola. Proszę o pomoc, bezradnie się jakoś w tej sytuacji czuję ;p |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 292 Pomógł: 89 Dołączył: 27.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz w kodzie tabelkę która ma 1300px szerokości. Zlokalizuj to:
i zamień te "1300" np. na "100%" Dodam że siedzi to gdzieś w okolicach shoutboxa ![]() -------------------- Zend Certified Engineer | Microsoft Certified Professional: Programming in HTML5 with JavaScript & CSS3 | Blog
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dziękuję
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.06.2025 - 11:03 |