![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zlecę napisanie skryptu obsługującego automatyczną wysyłkę: kluczy/kodów po zaksięgowanej wpłacie PayU na allegro. Funkcje podstawowe skryptu: - Automatyczna wysyłka kodów kluczy w formie tekstowej po zakupie na allegro i zaksięgowaniu wpłaty przez PayU. Co musi zawierać skrypt: - Dodawanie/Edycja/Usuwanie list kodów (stan kodów) - Dodawanie/Edycja/Usuwanie szablonów wysyłki (ciekawym atutem byłaby możliwość dodania kodu html w szablonie do wysyłki) - Dodawanie/Edycja/Usuwanie monitów do aukcji (aktywacja automatu pod aukcje, ustawienie listy kodów, ustawienie szablonu do wysyłki) - Listę kupujących wraz ze statusem: Numer aukcji | Nazwa aukcji | Nazwa kupującego | Czy wpłata zaksięgowana | Czy kod/y wysłany | Możliwość ręcznego zaksięgowania wpłaty. Lista powinna być filtrowana, tak żeby można pokazać wszystkich kupujących i opcje pokazania tylko tych od których wpłata nie została zaksięgowana. Co powinien zawierać skrypt: - Automatyczne wnioski o zwrot prowizji jeśli wpłata nie zostanie zaksięgowana po x dniach. - Automatyczne wystawienie komentarza pozytywnego który zdefiniuje po otrzymaniu takiego. - Prosty formularz reklamacyjny dodawany do każdego maila z kodem. (Reklamacja > moja odpowiedź > Zamkniecie reklamacji / Dalsza wymiana zdań. Reasumując taki automat zaoszczędzi mi trochę czasu, korzystam w sumie z gotowych rozwiązań typu automater, czy selmatic, ale mam kilka powodów dla których chce działać na swoim skrypcie. Oferty proszę kierować na PW. Pozdrawiam, Mateusz Z racji na wiele wiadomości czy zlecenie nadal aktualne. Na oferty czekam do 10 Września 2016. Po tym terminie wybiorę tą która mi najbardziej odpowiada cenowo i funkcjonalnie. Pozdrawiam Mateusz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.04.2025 - 05:10 |