![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 10 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, dawno nie pisałem nic na forum ale tym razem napotkałem problem którego rozwiązania nie mogę znależć nigdzie ani na forach ani w kodzie ZF2 i Doctrine2
ZF2 umożliwia budowanie formularzy z użyciem adnotacji: http://samsonasik.wordpress.com/2012/10/04...tation-builder/ Wszystko fika pięknie, pisanie formularzy skróciło się z 150 lini kodu do 20 tylko za każdym requestem trzeba te adnotacje od nowa parsować, a to raczej zbyt szybkie nie jest. Normalnie w Doctrine2 można ustawic sobie keszowanie adnotacji encji Kod <?php use Doctrine\Common\Annotations\FileCacheReader; use Doctrine\Common\Annotations\AnnotationReader; $reader = new FileCacheReader( new AnnotationReader(), "/path/to/cache", $debug = true ); AnnotationBuilder używa DocParser przez Zendową klasę AnnotationManager i wygląda na to, że nie pozwala to na keszowanie adnotacji w taki sam sposób jak Doctrinowy FileCacheReader robi to z encjami Ktoś zna jakiś sposób na keszowanie adnotacji? Nie mam tutaj na myśli keszowania obiektu formularza używając Zend\Cache ale samych adnotacji jako konfiguracja obiektu formularza Ten post edytował NoiseMc 16.07.2013, 20:18:42 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:48 |