![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 2 Dołączył: 27.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod
następnie gdy wywołam na obiekcie metodę generate() dostaje taki bład. To jest związane z header ? Ma ktoś pomysł jak to rozwiązać ? This page contains the following errors: error on line 2 at column 1: Extra content at the end of the document Below is a rendering of the page up to the first error. -------------------- www.zapalara.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 511 Pomógł: 143 Dołączył: 13.03.2010 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kod działa poprawnie, utwórz sobie nowy plik PHP bo wygląda na to że ka końcu dopisuje Ci się jakiś kod. Możesz to sprawdzić poprzez zobacz kod źródłowy w przeglądarce.skrót ctrl + u
Tu masz przykład że działa: http://codepad.org/v6HKif4G -------------------- Good luck and happy PHP'ing
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 2 Dołączył: 27.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bład jest chyba dlatego ze przed wysłaniem nagłówka znajduje się kod html.
kiedyś widziałem rozwiązanie tego z funkcja ale nie wiem czy to jest dobre rozwiązanie. -------------------- www.zapalara.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 511 Pomógł: 143 Dołączył: 13.03.2010 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kod XML nie może zawierać fragmentu kodu HTML, bo to inne typy dokumentu i ob_* nic Ci nie pomoże
tak jak do seryjnego malucha nie założysz opon od kombajnu. wywal ten kod HTML i nie będziesz miał błedu. Możesz wyświetlić kod XML w HTML jako fragment HTML ale nie jako XML tylko zwykły tekst używając np. http://stackoverflow.com/questions/2864303...-in-html-in-php ale wtedy wywal funkcję header -------------------- Good luck and happy PHP'ing
|
|
|
![]()
|
|
hmm, wykasowałem i dalej to samo
![]() -------------------- www.zapalara.pl
|
|
|
![]()
|
|
na pewno, sprawdziłeś źródło strony za pomocą ctrl+u?
-------------------- Good luck and happy PHP'ing
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:42 |