![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie, czy znacie może jakiś serwis z którego można pobrać pogodę na dzisiaj i na obecny tydzień?
Chodzi mi o temperaturę i ikonkę/nr pogody. (chmury,słońce itd) Jeśli ktoś znał by jakiś serwis był bym wdzięczny! -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 11 Dołączył: 24.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Myślisz, że przeżyjesz swoje życie w blasku i chwale...
Lecz jest coś, co zmieni ci cały świat... Szczerość! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety, ale xml udostępniany przez tą stronę jest błędny, w wyniku czego nawet ich aplikacja nie działa. Może zna ktoś jakieś inne rozwiązanie?
-------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.webtips.pl/post12095.html
![]() Czemu xml, a nie PHP? Może, to Ciebie zainteresuje: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=66...mp;#entry544145 Ten post edytował ExPlOiT 18.06.2009, 22:31:47 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Może zna ktoś jakieś inne rozwiązanie? phpQuery. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Jesteś wielki ExPlOiT. ;]
Coś doskonałego do moich potrzeb! http://forum.php.pl/index.php?showtopic=66...mp;#entry544145 Ps. Aż dziwne że nie znalazłem tego... -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2004 Skąd: TG Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety, ale xml udostępniany przez tą stronę jest błędny, w wyniku czego nawet ich aplikacja nie działa. Może zna ktoś jakieś inne rozwiązanie?
![]() Błędny? a gdzie wg Ciebie są te owe błędy w XML co? Aplikacja jako dodatek na pulpit jak i skrypt PHP dla webmasterów działają z powodzeniem ![]() Ten post edytował Fixer 16.08.2009, 19:09:23 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.05.2025 - 00:04 |