![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem, po instalacji na Win7 - XAMPP, Apache nie działa:( Próbowałem wchodzić przez usługi nie udało mi się uruchomić, próbowałem powyłączać różne programy też nic... reinstalowałem, instalowałem na innych partycjach, zaznaczam, że nie mam Skypa, gadu mam wyłączone jedyne programy to NOD32, DuMeter i TuneUp. Bardzo proszę o pomoc:) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozumiem, że xampp-a instalowałeś w lokalizacji domyślnej (c:\xampp)? Spróbuj zainstalować httpd i MySQL jako usługi (services, checkbox w panelu administracyjnym xampp-a), jeżeli w tej chwili masz inaczej. Po więcej informacji o błędzie sięgnij do logów (c:\xampp\apache\logs\error.log).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
XAMPP'a wywal do kosza, pobierz sobie wampserver i zapomnij o problemach z swoim localhostem
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 16:47 |