![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chciałbym zrobić takie coś, że wybieram sobie w liście plik który chcę edytować, wyświetla mi się kod pliku, i jak kliknę submit, to kod danego pliku się zmieni. Nie wiem jak to zrobić, dlatego pytam się nie forum. Może chociaż jakaś mała pomoc? Bo nie znam PHP, ale założyłem stronkę, i chciałbym mieć możliwość edycji plików strony z poziomu przeglądarki... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 32 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Okienko edycji masz na dole listy jakbyś nie zauważył. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Krzychuu:
Wyświetla mi się takie coś: Cytat Wybierz plik do edycji: Edytuj plik .htaccess Edytuj plik Edytuj plik bg.png Edytuj plik Edytuj plik blog Edytuj plik Edytuj plik blogms Edytuj plik Edytuj plik buziolpaint Edytuj plik Edytuj plik cgi-bin Edytuj plik Edytuj plik data.php Edytuj plik Edytuj plik default.css Edytuj plik Edytuj plik error_log Edytuj plik Edytuj plik ftpedit Edytuj plik Edytuj plik img Edytuj plik Edytuj plik index.php Edytuj plik Edytuj plik line.png Edytuj plik Edytuj plik pk Edytuj plik Edytuj plik pliki Edytuj plik Edytuj plik praca Edytuj plik Edytuj plik radiowezel Edytuj plik Edytuj plik search Edytuj plik Edytuj plik serwer.js Edytuj plik Edytuj plik sites Edytuj plik Edytuj plik style.css Edytuj plik Edytuj plik template.tpl Edytuj plik Edytuj plik upload Edytuj plik Edytuj plik vad Edytuj plik Edytuj plik verex Edytuj plik I jakbyś chciał zauważyć, wszystkie pliki bez jakiegokolwiek zakończenia typu .css, .js, .png, itp to są foldery.. A przede wszystkim jak można edytować obrazek?! No właśnie.. Możesz mi jakoś podać ten kod tak, żeby wyświetlało pliki np tak: Edytuj plik index.html Edytuj plik lub jak są w jakimś folderze: Edytuj plik ../folder/index.html Edytuj plik ![]() Bo nie da się przede wszystkim edytować folderów, ani obrazków. Więc można to jakoś zrobić tak, żeby pokazywało pliki w folderach? I przede wszystkim chciałbym aby wyświetlało to tylko pliki typu: .php, .php3, .html, .txt, .doc, .js, .css, .tpl a nie jakieś .png, czy nie wiadomo jakie.. Proszę o pomoc.. Nie znam PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 32 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz mi jakoś podać ten kod tak, żeby wyświetlało pliki np tak: Edytuj plik index.html Edytuj plik lub jak są w jakimś folderze: Edytuj plik ../folder/index.html Edytuj plik Pewnie, że mogę. Odezwij się na privie, ustalimy cenę. Za darmo nikt gotowych skryptów nie podaje. I tak dostałeś bardzo dobre fundamenty, które wymagają niewielkich przeróbek. Nie znasz PHP, nie bierz się za to. Nie chcesz znać, a chcesz się brać, to syp PLN'ami. ![]() Edit down: Widzisz, jak chcesz, to potrafisz. Grunt to motywacja. ![]() Ten post edytował Kszyhuu 22.03.2010, 20:55:30 |
|
|
![]()
|
|
Pewnie, że mogę. Odezwij się na privie, ustalimy cenę. Za darmo nikt gotowych skryptów nie podaje. I tak dostałeś bardzo dobre fundamenty, które wymagają niewielkich przeróbek. Nie znasz PHP, nie bierz się za to. Nie chcesz znać, a chcesz się brać, to syp PLN'ami. ![]() Heh, nie przeszukałem dokładnie, bo znalazłem. http://www.forumweb.pl/viewtopic.php?p=94771#94771 Tak więc płacąc ci wydałbym tylko pieniądze ![]() A tu: http://www.forumweb.pl/viewtopic.php?p=94771#94771 jest nawet z hasłem ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.05.2025 - 11:02 |