![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2004 Skąd: Grudziądz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem..... Moja wyszukiwarka działa prawidłowo ..... i tak jak chciałem ale .... jeżeli nie znajdzie wyszukiwanej frazy to zwraca pustą stronę jak zrobić aby pokazywała np "Szukane słowo kluczowe $szukaj nie zostało odnalezione"
gdy daje przed ostatnim endif; znacznik
To mi odrazu pokazuje ze jest blad w lini z else: moze mi ktos pomoc ? Kod php wyszukiwarki:
Z gory dzieki. Ten post edytował majesik 11.07.2004, 22:18:18 -------------------- Sklep Komputerowy - llllllllllllllllllll 95% Nowy serwis sik.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jestes pewny tej skladni? nigdy nie widzialem zeby uzywac : zamiast { tzn:
nie bardzo wiem o co ci z tym chodzi ![]() -------------------- Gentoo Linux 64bit / PHP 5.2 / MySQL 5.1
-> Administracja serwerami Linux i FreeBSD |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2004 Skąd: Grudziądz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taka skladnia jak moja jest dopuszczana od php 4 nawet w ksiazce Dynamiczne Strony WWW - php i MySQL napisanej przez "Larry Ullman" jest opisana taka skladnia wlasciwie to cala ksiazka bazuje na takiej skladni.
nie wiem dokladnie w ktore miejsce wstawic echo opisane w moim pierwszym poscie .... jezeli wiesz / ktos wie to prosze o pomoc. Edytowalem: Ups blad jest opisana taka skladnia jakiej uzywam ale ... ale ksiazka bazuje na twojej skladni ![]() Ten post edytował majesik 11.07.2004, 22:36:22 -------------------- Sklep Komputerowy - llllllllllllllllllll 95% Nowy serwis sik.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
Kod jestes pewny tej skladni? nigdy nie widzialem zeby uzywac : zamiast { tzn: tak tez mozna borec co do Twojego problemu spróbj tak:
nie wiem czy jest ok ja bym zrobil tak jak borec -------------------- "Dla mnie SCHRANZ nigdy nie byl nazwą stulu muzycznego.A raczej określeniem przesterowaniem dzwięków. Czy nawet halasu... Sądzę, że wyroslo nowe pokolenie. które nie chce się identyfikować z techno z trance" - Chris Liebing
www.netklinik. |
|
|
![]()
|
|
e4you niestety to jest bledne .... to ze slowo kluczowe nie zostalo odnalezione bedzie sie pokazywalo nawet wtedy gdy .... zostalo odnalezione .... ale ... wlasnie ale ....
![]() ![]() ![]() -------------------- Sklep Komputerowy - llllllllllllllllllll 95% Nowy serwis sik.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
mozesz zrobic tez tek zliczasz ilosc wynikow jesli = 0 to wyswetla komunikat jeslli nie 0 to pokazuje wynik
-------------------- "Dla mnie SCHRANZ nigdy nie byl nazwą stulu muzycznego.A raczej określeniem przesterowaniem dzwięków. Czy nawet halasu... Sądzę, że wyroslo nowe pokolenie. które nie chce się identyfikować z techno z trance" - Chris Liebing
www.netklinik. |
|
|
![]()
|
|
zdradze fragment
![]()
i pomiedzy 16 linia ... u gory i nadole ....
-------------------- Sklep Komputerowy - llllllllllllllllllll 95% Nowy serwis sik.pl |
|
|
![]()
|
|
Cytat <?php $był = 0; while ... $był = 1; ?> po co przypisujesz $byl 1 nie lepiej tak
-------------------- "Dla mnie SCHRANZ nigdy nie byl nazwą stulu muzycznego.A raczej określeniem przesterowaniem dzwięków. Czy nawet halasu... Sądzę, że wyroslo nowe pokolenie. które nie chce się identyfikować z techno z trance" - Chris Liebing
www.netklinik. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 06:49 |