![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Witam, ostatnio (jakiś tydzień temu) nie wyciągnąłem pendriva z kieszeni przed praniem i... wiadomo
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Upewniłbym się że jest dosuszony i sformatowałbym go. Ale raczej do wywalenia.
-------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to muszę przyznać że jestem zaskoczony tym. Sam miałem bardzo podobną sytuację, że pendrive się wyprał. Jednak nic mu sie nie stało i jest sprawny w 100%. Nawet pies go pogryzł i działa
![]() -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@shpyo: Podziel się z nami co to za pendrive
![]() Ten post edytował Jarod 10.04.2007, 22:15:03 -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Szczerze mówiąc jest to pendrive z TP (Orange), nie ma żadnych informacji o firmie. Nie zależy mi w sumie na nim bo był gówniany, ale nie chce wywalać go na śmieci jak jest jakaś możliwość że jeszcze mi się kilka razy przysłuży.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ten mój pendrive to Kingstone
![]() -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mogę się podzielić doświadczeniami z telefonami komórkowymi, chyba ludzie zalewają je częściej niż pendrive
![]() Dosuszenie to nie najlepszy pomysł. Jeśli woda nie była 100% czysta (w pralce na pewno nie byłe ![]() Przejdź się do najbliższego serwisu, powinni mieć specjalny płyn do wytrawiania. Nie wiem czy Twój pendrive da się otworzyć, w każdym razie trzeba go utopić w takim płynie i czekać aż cały osad zejdzie. Koszt to ok 40zł, więc zastanów się, bo za tyle masz nowego 1GB |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli kolega nie zdecyduje się na oddanie go do zakładu/serwisu i o ile pendrive jest rozbieralny propouje środek wyczyścić denaturatem. Z początku pomysł może się wydawać dość dziwny, ale sprawdzony. W ten sposób uratowałem kalkulator naukowy(zalany kawą) i pare innych drobniejszych rzeczy.
-------------------- skocz.org - system skracania linków
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:10 |