![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Znam dobrze HTML i więc zacząłem bawić się w PHP. Z PHP miałem już wcześniej do czynienia bo robiłem sobie na stronkę wysyłanie E-maila,książkę gości (Czyli w MySQL tez się łapie) itd... Zachciało mi się zrobić skrypt logowania do mojej nowej stronki,skrypt logowania działa mi bardzo dobrze (jeżeli jest błędne hasło lub login noto nie zalogowywuje a jeżeli jest poprawny noto przekierowuje na stronę zalogowany.html). Jeżeli naciskam potem na stronie zalogowany.html przycisk wyloguj noto cały czas jestem zalogowany. Wchodzę sobie na stronę główną i obojętnie co wpiszę wtedy w pole logowania czyli w login i hasło noto przekierowywuję mnie bezpośrednio na zalogowany.html Wszystkie pliki co teraz podam są w tym samym folderze: index.html dalszej części indeksu nie muszę podawać bo tam niema nic na ten temat ![]() zalogowany.html
Tutaj też chyba nie muszę dawać reszty. ;] logowanie.php
wyloguj.php
Bardzo proszę o pomoc bo nie wiem gdzie jest błąd. ![]() Ten post edytował mozart2008 6.05.2010, 17:13:47 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 1 Dołączył: 2.12.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a spróbuj tak
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 9 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat wyloguj.php
A zobacz zamiast: wstaw Ten post edytował moto0095 6.05.2010, 17:28:45 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 4 Dołączył: 4.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <?php
session_start(); if (isset($_COOKIE[session_name()])) { setcookie(session_name(), '', time()-42000, '/'); } session_unset(); session_destroy(); header('Location: index.php'); ?> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.05.2025 - 04:11 |