![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2007 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Witam,
Wykonam profesjonalne cięcie do XHTML/CSS z wykorzystaniem tzw. "divów" bądź na życzenie z wykorzystaniem tabelek (tabeless). Cięcia oczywiście poprawnie wyglądające pod każdą przeglądarką. Na życzenie mogę także wykonać walidację projektu (W3C). Zainteresowanym przykładowe prace wysyłam na gadu-gadu. GG: 777797 (niewidoczny) Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sorry za wypowiedź w temacie ale kilka wskazówek chciałbym dać autorowi tej ekhm... oferty(?).
po pierwsze - tabelek - tabeless. Gdzie znalazłeś takie tłumaczenie? :| po drugie - nie robi się stron na tabelkach, a jeśli ktoś ma takie życzenie to należy mu merytorycznie wytłumaczyć, że to jest złe, że bloki są lepsze z wielu względów... zaczynając na Google, przez urządzenia przenośne, kończąc na niewidomych. po trzecie - pod każdą przeglądarką tak samo? czyli mam nadzieję, że nie tylko pod trzema przeglądarkami? po czwarte - na życzenie walidacja?! :| co to ma być? skoro cięcie profesjonalne to strona musi(!) przechodzić walidację! |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2007 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Może spal coś lepiej
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:06 |