![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tworzę nowy serwis internetowy i potrzbuję kogoś kto moją szatę teksty i grafiki połączyłby w jedną całość zwaną "witryną internetową". W zamian za pomoc taka osoba otrzyma wolne miejsce na moim serwerze wirtualnym i własną domenę (domenawebmastera.mojadomena.(opcjonalnie z braku funduszy domena providera).pl/com.pl/.com/.net/.org). Osoba taka będzie odpowiedzialna za implementowanie skryptów php na mojej stronce ( i pisanie ich). Albo jeżeli ktoś zechce to będzie mógł prowadzić jakiś dział albo nawet kilka. Mam nadzieję, że serwis ruszy pod koniec wakacji. Obecnie zbieram fundusze. Wszystkich chętnych proszę na meila:
ramze1@poczta.onet.pl P.S. W temacie Re:Współpraca -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Apropo funduszy to zna ktos jakich sponosorow stron ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Apropo funduszy to zna ktos jakich sponosorow stron ?
Dobre pytanie. -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli strona bylaby o chodliwym temacie i na wysokim poziomie, to by sie kilku znalazlo
![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no własnie o czym ją robisz?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat no własnie o czym ją robisz?
![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że uda mi się stworzyć stronę o reklamie albo grafice. Oba te wątki mocno ze sobą współpracują więc może te dwa ale jeszcze nie utwierdzam się w temacie. -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak juz stworzysz jakies podstawy tej witryny to daj znac. Moze mialbym to komu polecic
![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dołącz do mnie, do MEGA PROJEKTU 8)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat dołącz do mnie, do MEGA PROJEKTU 8)
Mega projekt? Jaki? Podaj adres :wink: ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
no co ty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.ekraj.net
![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat www.ekraj.net
![]() link nie działa. -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem, ze nie dziala ale czy to ma byc ten Twoj projekt
![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat wiem, ze nie dziala ale czy to ma byc ten Twoj projekt
![]() nie -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat wiem, ze nie dziala ale czy to ma byc ten Twoj projekt
![]() nie Mowa o mega projekcie Extreme (ten link www.ekraj.net) ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 4 Dołączył: 12.03.2003 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może jestem młody(i nowy na tym forze) ale w tworzeniu stronek mam jakieś tam doświadczenie
![]() Więc jeśli to naprawdę ambitny projekt to oferuję swoją pomoc 8) ps. czekam na odpowiedz. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:43 |