![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 573 Pomógł: 6 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
piszę plugin do WordPress i jest kłopot. Po włączeniu pluginu otrzymuje komunikat: "Wtyczka zwróciła 2 znaków niespodziewanych danych podczas włączania jej. Jeśli zauważysz informacje o wysłanych już nagłówkach („headers already sent”), problemy z kanałami nowości lub innego rodzaju, spróbuj wyłączyć lub usunąć tę wtyczkę." Przechodzę do strony wtyczki: - konfiguraja - wszystko działa bez problemu, - elementy na stronie - wszystko jest ok, wyświetlają się i działają bez problemu. Chcę się wylogować z panelu i tutaj jest problem, pojawiają się komunikaty błędów typu: "Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at \wp-content\plugins\ma-link-zwrotny\linkzwrotny.class.php:174) in \wp-login.php on line 356" i nie sposób się wylogować. Patrząc na całość, może to dziwnie zabrzmi, ale tak jakby brakowało jakiejś informacji, funkcji w pluginie dla header ... ? Proszę o pomoc -------------------- I welcome you on the Internet >>> Design by Malina
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oznacza to, że wtyczka wysyła jakieś dane do przeglądarki przed nagłówkami.
Możliwe przyczyny:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 573 Pomógł: 6 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początku myślałem, że coś ze znakami, ale ustwiłem kodowanie pliku itp. itd. i dalej występował problem,
więc wymyśliłem że może brakuje jakiejś funkcji dla header? A cały problem to puste znaki za znacznikiem php ![]() Thanks vokiel -------------------- I welcome you on the Internet >>> Design by Malina
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.05.2025 - 10:09 |