Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Własny skrypt forum, Forum pod aplikacje mobilne i nie tylko
Johnas

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Piszę własny skrypt forum którym chciałbym się wam pochwalić i zapytać o waszą opinię na ten temat. Forum działa na takiej rozdzielczości aby było poprawnie wyświetlane na aplikacjach mobilnych. Dodatkowo dodałem tutaj do opcji edycji profilu możliwość zmiany zdjęcia w tle. To nie wszystko. Z racji że się interesowałem hackowaniem (tylko aby znać hasło do konta mojej dziewczyny.), wiem jak zabezpieczać skrypt przed pewnymi atakami. Jest blokada dla maksymalnie 5 niepoprawnych logowań, po czym skrypt blokuje adres ip na 15 minut. Ataki na SQL również nie przejdą. Forum jest jeszcze rozwijane i nie wszystkie opcje działają ale pokażę już niektóre screeny. Chcę znać waszą szczerą opinie na ten temat smile.gif
1. Blokada do 5 logowań:

2. Ustawienia konta:

3. Konto posiada zdjęcie w tle:

4. Strona jest pisana pod serwery które będą z nią połączone więc są tutaj pokazane postacie z San Andreas MultiPlayer, aczkolwiek bardziej mi zależy na serwerze Counter Strike 1.6, który również połączyłem ze stroną:

5. Forum:

6. Strona na komórce:
Dla porównania zaczynam od forum, gdyż wyżej jest forum na komputerze a poniżej na komórce smile.gif

Zdjęcie w tle dopasowuje się również do rozdzielczości komórki:

Ustawienia konta:

Dlaczego własny skrypt forum piszę? Gdyż wiem czego oczekuję od skryptu i w ten sposób to osiągnę. Dodatkowo będę chciał zrobić aplikację forum na platformę android, dla wygody przeglądania forum oraz kontaktowania się ze znajomymi. Tak, zapomniałem wspomnieć że skrypt posiada system znajomych którzy pojawiają się na naszym profilu dopiero po akceptacji zaproszenia. To teraz rola użytkowników: Napiszcie co sądzicie o moim skrypcie i jak to widzicie?

--------------------
Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
Strony internetowe Świnoujście
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:05