![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-MeusH- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam!
Robię sobie stronkę w php, lecz mam problem gdy chcę połączyć wartości z adresu: lekcja.php?poziom=X?lekcja=Y? aby odczytać plik X_Y_info.txt Napisałem więc: Cytat <? $adres = "$stopien"; $adres .= "_"; $adres .= "$lekcja"; $adres .= "_info.txt"; $temat_plik=fopen($adres, "r"); <------------------------( to jest linia 59) $temat=fread($temat_plik, filesize($adres)); fclose($temat_plik); echo "$temat"; ?> Wyskakuje mi błąd: Cytat Warning: fopen("1?lekcja=1__info.txt", "r") - Invalid argument in c:\apache\htdocs\mapki\lekcja.php on line 59 Warning: stat failed for 1?lekcja=1__info.txt (errno=2 - No such file or directory) in c:\apache\htdocs\mapki\lekcja.php on line 60 Warning: Supplied argument is not a valid File-Handle resource in c:\apache\htdocs\mapki\lekcja.php on line 60 Warning: Supplied argument is not a valid File-Handle resource in c:\apache\htdocs\mapki\lekcja.php on line 61 Z góry dziękuję za szybką pomoc. MeusH |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Adres: lekcja.php?poziom=x&lekcja=y |
|
|
-MeusH- |
![]()
|
Goście ![]() |
Niestety coś nie działa...
Pozwoliłem sobie zmienić styl wyświetlania z print na echo, ale tak czy siak nie działa ![]() Problem polega na pobraniu informacji z adresu strony, co potwierdza komunikat o błędzie Cytat Błąd: Ta lekcja nie istnieje! Nie znaleziono pliku 1?lekcja=1__info.txt
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat lekcja.php?poziom=X?lekcja=Y a nie raczej... lekcja.php?poziom=X&lekcja=Y ![]() -------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki! Nie zauważyłem tego &, jesteście super!
Jeszcze raz dziękuję ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 22:59 |