![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 24.07.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Autentika, jako niezależna agencja interaktywna, świadczy od 2005 roku wyspecjalizowane usługi w zakresie wykorzystywania nowych mediów oraz technologii w biznesie. Mamy doświadczenie zarówno w kreowaniu wizerunku marek w sieci, jak i realizacji nowatorskich pomysłów opartych o ideę Web 2.0. W związku z rozwojem, poszukujemy kandydatów na stanowisko:
Starszy Programista/Lead Programmer Zakres zadań: • Zarządzanie zespołem programistów; • Analiza, tworzenie i wdrażanie aplikacji; • Przydzielanie zadań podległemu zespołowi; • Testowanie jakości wykonanych aplikacji; • Rozliczanie wykonania prac pod względem terminowości i jakości; • Przygotowanie raportów z postępu prac; • Dbałość o terminową, zgodną z założeniami realizację projektu; • Nadzór nad dokumentacją techniczną projektu. Od idealnego kandydata oczekujemy: • Wykształcenia wyższego informatycznego; • Minimum dwuletniego doświadczenia w zarządzaniu zespołem programistów; • Bardzo dobrej znajomość PHP; • Dobrej znajomość XHTML i JavaScript; • Znajomości baz danych MySQL lub PostgreSQL; • Znajomości systemu szablonów SMARTY; • Umiejętności programowania obiektowego. Wybranej osobie oferujemy pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie. Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie ofert zawierających CV z zaznaczeniem nazwy stanowiska na adres: e-mail: praca@autentika.pl Autentika Sp. z o o. Nowoursynowska 143K/3 02-776 Warszawa Do aplikacji prosimy również dołączyć oświadczenie: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. 2002.101.926. z późn. zm.) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 23:10 |