![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 1 Dołączył: 31.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Wyświetla mi się taki komunikat: Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter includuje plik hmtl <select><option>...</option></select> tych pozycji jest 117. Zauważyłem że jak wyrzucam includa to komunikat nie pojawia się oraz jeśli skasuje więcej niż połowe pozycji. Sprawdzałem nie ma tam na początku spacji ani na końcu. Nie mam pomysłu dlaczego tak się dzieje. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sesje muszą być aktywowane na samym począku kodu, nic nie może wcześniej być w kodzie, nawet spacja, czyli:
Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Pozwolę sobie troszkę to uściślić: Nic nie można wysłać do przeglądarki przed wystartowaniem sesji.
Kod php można sobie dowolnie pisać (oczywiscie bez printów itp.). Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 1 Dołączył: 31.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tyle to ja też wiem, jednak nie jest to odpowiedź na moje pytanie
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2005 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://phpedia.pl/wiki/Cannot_add_header_i...e_funkcji_w_PHP
czyli po krotce na samym poczatku nawet bez dodatkowych spacji musisz dodac
mozesz to zmienic sobie w pliku cfg serwera, wsio jest w linku ktory Ci podalem |
|
|
![]()
|
|
i o taką odpowiedź mi chodziło
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:09 |