![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-początkujący- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Czesc wszystkim - o co mu chiodzi?
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\usr\krasnal\www\tp\rejestracja.php on line 249 pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O to, że próbowałeś użyć funkcji mysql_fetch_array" title="Zobacz w manualu php" target="_manual na czymś, co nie jest wynikiem zapytania MySQL.
Pokaż kod |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2005 Skąd: k-rk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mysql_query nie buło wykonane poprawnie
|
|
|
-Gość_poczatkujacy- |
![]()
|
Goście ![]() |
czesc - na samym poczatku mi juz wisi
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2005 Skąd: k-rk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sadze ze masz blad mysql'a
wstaw tam przed wywolaniem mysql_fetch_array:
|
|
|
-Gość_Piotr- |
![]()
|
Goście ![]() |
Cześć wszystkim!
a jak zrobić coś podobnego w takim kodzie?
co wstawić przed, aby najpierw sprawdzil czy imie i nazwisko nie istnieje w bazie, jeżeli istnieje niech wyskoczy komunikat ze istnieja już takie dane, a jeżeli nie to niech wykonuje ten kod. ja tak pokręciłem ze juz sam nie wiem co zrobic dalej pozdrowka |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Kimkolwiek jesteś, myślę że to Ty kontaktowałeś się ze mną PW w celu pomocy z tym konkrentym problemem. Co wstawić? analogicznie do funkcji Valid, tylko że musisz zmienić, bądź dodać do zapytania imię i nazwisko a także zmienić warunek. PS. Hmm.... @Gość_Piotr == mitp (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
heh no prawie - to moj brachol - ja potrzebuje rowniez tego skryptu - tyle ze moj nieco rozni sie od mojego brata - ale dzieki za odpowiedz (zapytam jego skoro kontaktowal sie z Panem)
pozdrowka |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 05:10 |