![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2004 Skąd: Brzozów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robiąc stronę z bazą mysql zainstalowałem jako serwer wampserwer. wszystko chodziło dobrze do momentu kiedy musiałem połączyć sie z bazą i podać hasło. Zaczęły mi sie pokazywać błędy połączenia spowodowane wpisaniem złego hasła no to zacząłem zmieniać hasło i wywaliło mi w phpMyAdmin brak połączenia - złe hasło.
Cytat #1045 - Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) phpMyAdmin próbował połączyć się z serwerem MySQL, a serwer odrzucił połączenie. Powinieneś sprawdzić nazwę hosta, nazwę użytkownika i hasło w pliku config.inc.php i upewnić się, że odpowiadają one informacjom danym przez administratora serwera MySQL. I tu mam problem bo nie wiem co wpisać w tym pliku config.inc.php. Gdzie ustawia sie hasło do serwera MySQL (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Przez konsole nie da rady bo jak włączam to odrazu jest podać hasło a ja nie wiem jakie ma być. Problem rozwiązany po kilku resetach serwera wszystko zadziałało jak powinno... Ten post edytował saint99 6.12.2010, 12:57:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 22:51 |