![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2004 Skąd: Ostrzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
No właśnie jak w temacie jak wygłąda poprawne zapytanie do bazy MySQL żeby pobrać wszystkie rekordy których dane pole ma wartosc różną od '0'? -------------------- "To be or not to be..."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[sql:1:6adb6251d0]
SELECT .... FROM ... WHERE kolumna!=0 [/sql:1:6adb6251d0] A tak swoją drogą to próbowałeś poczytać jakieś kursy do mySQL'a ![]() To o co pytasz to totalne podstawy, jak będziesz co drugi dzień z podobnym pytaniem przychodził to myślę, że... daleko w ten sposób nie zajdziesz. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2004 Skąd: Ostrzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podstawy znam tylko nie byłem do końca pewien bo w skrypcie kwerenda zwraca mi błędne wartości ale widze że musze mieć w innym miejscu bląd więć ide go szukać. A ty lukaswoj się tak nie unoś bo złość urodzie szkodzi
![]() EOT -------------------- "To be or not to be..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 3.05.2025 - 05:37 |