![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Ostatnio dodałem do Visual Studio Code plugin FTP-SIMPLE. Nie trzeba total commanderem wgrywać na serwer ![]() Kolejny dodatek "Live Sass Compiler" Za pomocą którego kompiluje pliki SASS i "Live Serwer", który odświeża mi odrazu zmiany w kodzie html/css. Problem w tym, że plugin od FTP-Simple i plugin od Live Sass Compiler nie chcą współpracować, albo ja nie potrafie tego uruchomić. Łącząc się z zawartością katalogu przez FTP-Simple nie ma opcji "WATCH SASS". Dopiero jak otwieram folder z szablonem wtedy jest dostępna taka opcja. Jak sobie z tym poradzić? Przeszukałem zagraniczne fora, ale cisza o tym. Ten post edytował starterrrrr 8.09.2020, 14:07:51 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 600 Pomógł: 2 Dołączył: 1.09.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znalezienie plugina do edytora, który fajnie działa z ftp jak i z kompilatorem sass jest dosyc trudne. Są takie, ale zmienisz edytor i po zabawie.
Polecam podłączyć (zmapować) zdalny katalog ftp jako lokalny dysk w Twoim komputerze. Wtedy taki kompiler Sass w łatwy sposób zapisuje pliki na takim dysku "lokalnym". Ten post edytował kukix 15.09.2020, 11:22:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.04.2025 - 07:39 |