![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć. Pisałem na priva do admina i moderatora, bo chciałbym usunąć niektóre swoje stare wątki, ale nie dostałem odpowiedzi.
Jak usunąć swój wątek, a najlepiej całe swoje konto? Nie jest mi już potrzebne. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 872 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wstydzisz się swojej twórczości?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to za bzdury.
Przypominam że jest RODO. Czy są tutaj jacyś ADMINI ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co ma rodo do tego?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 872 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
RODO umożliwia anonimizowanie danych osobowych tj. email. Innych np. Ksywa nie jest daną osobową po której można dowiedzieć się kim jesteś w rzeczywistości. Szczególnie że nick na forum jest mało precyzyjną nazwą.
A we wpisach też nie umieszczałeś żadnych danych osobowych. Ten post edytował Tomplus 5.03.2019, 12:50:52 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 63 Dołączył: 27.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
up,
nie tylko to. W każdym razie na jego prośbę, administrator powinien usunąć wszystkie jego dane podane podczas rejestracji. Jeśli chodzi o posty/tematy to sprawa oczywista, jest to treść publiczna i ich autor o tym wiedział publikując je. Jeśli nie były w nich zwarte jego dane osobowe to nie muszą być usunięte. Nick-zwłaszcza taki, też nadal może widnieć w postach. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 419 Pomógł: 5 Dołączył: 7.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może pomylił z Facebookiem ? :-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Co do wpisu z telefonem to zraportuj post i ja ci go usune.
Co do konta i naszej administracji/zarzadu to sa nieosiagalni. Patrza z daleka z dziwnym usmieszkiem na twarzy na nasze umierajace forum. Pewnie oplaca ich konkurencja* *tak wiem, troche dramatyzuje ale ciezko mi sobie wyobrazic inny powod tego wszystkiego ![]() ps: przenosze temat -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podpinam się pod pytanie: jak usunąć konto. Dlaczego? Już tłumaczę
![]() Mam tu jedno konto, z którego często korzystam. Niestety zarejestrowane jest na adres mailowy, do którego nie mam już żadnego dostępu. Chciałem zmienić adres na inny, ale jak się okazało jest już w użyciu ![]() No więc jak usunąć konto?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
najskuteczniejszą metodą jest kontakt z konta które chcesz usunąć z administracją, np ze zmną, ewewntualnie jesli nie masz dostepu do konta to sprawa się komplikuje
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.05.2025 - 11:19 |