![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam skryptu, który pozwoli przyporządkować właściwy Urząd Skarbowy na bazie podanego kodu pocztowego adresu zameldowania.
Właściwie nie skrypt jest problemem; nie mam pojęcia, gdzie mógłbym znaleźć bazę danych z relacją kod pocztowy - Urząd Skarbowy. W dużych miastach na dziesiątki/setki kodów przypada kilka Urzędów Skarbowych... Czy spotkaliście się z rozwiązaniem tego problemu? -------------------- Idąc po czyichś śladach, nie zajdziesz ani kroku dalej...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W dużych miastach na dziesiątki/setki kodów przypada kilka Urzędów Skarbowych... Czy spotkaliście się z rozwiązaniem tego problemu? To chcesz się bawić w jasnowidza? Ja bym się jedynie ograniczył do podpowiedzi, resztę zostawić użyszkodnikowi. -------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To chcesz się bawić w jasnowidza? Ja bym się jedynie ograniczył do podpowiedzi, resztę zostawić użyszkodnikowi. Inni się bawią: http://bazy.hoga.pl/urzedy.asp ![]() -------------------- Idąc po czyichś śladach, nie zajdziesz ani kroku dalej...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.04.2025 - 07:35 |