![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No więc w mysql.exe wpisuje:
/sciezka/do/mysql/mysql -u user -phaslo nazwa_bazy < /sciezka/do/pliku/plik.sql i lipa wywal mi że w lini pierwszej jest jakiś błąd (ERROR 1064 something wrong in your SYNTAX...) dodam że ścieżki i hasło i usera wpisuję prawidłowe co z tym zrobić? Z pod uruchom uruchamia się i zaraz znika... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ERROR 1064 something wrong in your SYNTAX...
Błąd tkwi w samym pliku "plik.sql" - nie jest tam zachowana składani SQL. Samo polecenie chyba jest w porządku, chociaż ja używam opcji "source" dostępnej po zalogowaniu się do "MySQL Monitora". -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie, błąd syntax wskazuje raczej na błędną komendę jak wpisze byle co i wyśle jako polecenie tez wyrzuca błąd w syntax... nie jest to związane wogóle z plkiem sql, mój mysql chyba nie rozumie tej komendy co zrobić?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:42 |