![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk |
Jeżeli w temacie odpisałem jako ostatni i np 2 dni potem chcę dodać kolejną odpowiedź to wyświetla mi się informacja "wystąpił następujący błąd/błędy" a komunikatu błędu nie ma. Podejrzewam, że problem jest tej natury iż nie może scalić postu z ostatnio dodanym (którego już nie można wyedytować).
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 4 Dołączył: 13.01.2004 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%)
|
stworzyłem temat:
http://forum.php.pl/index.php?act=post&...670271&st=0 chciałem edytować ale niestety bbcode nie podmienia spowrotem w efekcie wszystko zjezdza sie w jeden ciąg: i występuje bład przy wysyłaniu przy dodawaniu kolejnego posta - pisze że wystąpiły błędy - niestety nie podaje już jakie:) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%)
|
Male poprawki css:
- w postach oznaczonych jako pomógł link do punktów pomógł nie ma podkreślenia, - na stronie użytkownika po kliknięciu w jakąkolwiek inną zakładkę niż "about me"* obramowanie z lewej (początek kart) jest szare a nie czarne (jak na końcu kart), - po zmianie koloru tła forum z domyślnego na inny i najechaniu myszką na któryś link (np. IRC, Kubek) widać, że przy zaokrąglonych rogach zostaje domyślny fioletowy kolor (sprawdzane na FF3 i FF3.5, Kubuntu), * a czemu nie "O mnie"? Ten post edytował lord_t 13.10.2009, 22:52:07 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Założyłem nowy temat: [PHP][MYSQL] INSERT połączony z SELECT
Link utworzony do tematu: Kod http://forum.php.pl/PHPMYSQL_INSERT_poczony_z_SELECT_t133076.html Parser wycina w ogóle polskie znaki, zamiast zastępować je odpowiednikami bez ogonków. Nie jest to oczywiście nic wielkiego i strasznego, ale lepiej by się szukało "polaczony" niz "poczony" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%)
|
Ja zgłoszę uwagę, dot. wyszukiwarki. Czcionki tekstu w inpucie powinna być biała.
Oraz, w zielonej wersji, przyciski mają czarne rogi. Oraz, uważam, że przyciski po najechaniu nie powinny łączyć ze strona. Zwykłe podświetlenie, bez połączenia z białym polem strony (wyjątek: forum). -> EDIT: Jeszcze jedno. Uważam że zmiana koloru powinna dotyczyć nie tylko topu, ale także środka strony. Chodzi mi głównie o kolor linków. Ten post edytował thomson89 29.10.2009, 16:42:23 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 32 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Ja miałbym małą prośbę aby zmienić czcionkę kodu na jakiś monospace (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bo to tak jakby w notatniku mieć Verdane (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował altruista2 17.02.2010, 19:47:21 |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 7.04.2026 - 12:53 |