![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam kod który powinien wysyłać plik na serwer
move_uploaded_file($_FILES['pliczek']['tmp_name'],"pliki/".$_FILES['pliczek']['name']); w katalogu gdzie jest plik php z tym kodem tworzę katalog pliki daję na oba katalogi 777 Mimo wszystko pliku nie wysyła czasami mi się pojawia błą failed to open stream |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że ścieżka (gdzie przesyłasz plik) powinna zaczynać się już od literki dysku (pod Windowsem). Zerknij sobie do manuala. Na pewno nie zaszkodzi
![]() move_uploaded_file @EDIT W Linuxie nie będzie to literka dysku dlatego napisałem sprostowanie w nawiasie, że to co napisałem tyczy się Windows'a. W manualu są przykłady wysyłania plików pod Linuxem dlatego dałem koledze link'a. Poza tym temat ten był wiele razy poruszany na forum. Wystarczy poszukać a na pewno znajdzie się odpowiedź. Ten post edytował =kokos= 2.11.2006, 13:35:07 -------------------- Początkujący
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2006 Skąd: include('root/europe/ poland/szczecin.php'); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@kokos a w linuksie też literę dysku ?!?!?
Sprawdz czy wogole coś przesłałeś:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:02 |