![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem, poprawiony rekord nie zapisuje się do bazy ani tez nie daje żadnego komunikatu Ota kod:
Baza danych
Dane z bazy są wyświetlane, po kliknięciu EDIT pokazuje się formularz z polami do edycji ale po kliknięciu Popraw wraca do strony poprzedniej ( na ta z której pobiera wyniki) Gdzie może leżeć przyczyna ? pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 21.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamiast tego:
spróbuj:
Ten post edytował konri24 5.01.2010, 19:37:04 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety efekt taki sam,
Zauważyłem też iż niechodną mi inne pola które dodawały dane do tabeli, orginalna tabela jest taka
jeżeli dodam poprzez w phpMyAdmin jakąś tabelę to właśnie wtedy przestaje działać opcja dodnia pole do rekordu z php. Jeżeli usunę ten nowy rekord to chodzi znowu dobrze, co jest grane ? Zmiana typu rekordu np na varchar nic nie daje. Ten post edytował kempas 6.01.2010, 11:47:22 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 40 Dołączył: 26.08.2009 Skąd: Kobiernice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$_POST raczej według formularza Nie daje żadnych komunikatów ponieważ, warunek: ani
nie zostaje spełniony. Chyba, że sam tworzysz link z ?a=edit&id=1 Ten post edytował Armstrong 5.01.2010, 22:05:16 |
|
|
![]()
|
|
Podaje jeszcze raz pliki które to bbsługuję z zawartością tabeli na trzech rekordach ( user_id, user_login, user_haslo )
plik zapytanie.php
plik edit_user.php
$_POST raczej według formularza Jeżeli dam _POST dane z formularza się niewyświetlają gdy mamy okna w edycji ( po pliknięciu EDIT) PROBLEM ROZWIĄZANY błąd był w linii gdzie echo '<form action="zapytanie.php" method="post"> a powinno być edit_user.php pozdro Ten post edytował kempas 6.01.2010, 13:20:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 02:03 |