![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tophumor.pl - najśmieszniejsze dowcipy!
Witam. Proszę o ocenę ale głównie o wskazówki dotyczące tego jak zwiększyć oglądalność mojej strony. Wiem, że stron takich jak moja jest pełno, jedyne czym mogę przyciągnąć użytkowników to to, że staram się wybrać NAJŚMIESZNIEJSZE dowcipy w internecie. Uczę się tworzenia stron i naukę postanowiłem zacząć od zrobienia własnej strony o tematyce która mi odpowiada. Ten post edytował panjarek 8.01.2010, 18:29:33 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
stronka mi sie podoba ale
przydalby sie podzial tematyczny blondynki , rude itp zaimplementuj tinymce w textarea - nic trudnego a ulatwi ostylowac dowcipy mam nadzieje ze filtrujesz dane ktore wprowadzaja userzy |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podziału nie chciałem. Nie ma dla mnie znaczenia kategoria. Dowcip po prostu ma być śmieszny
![]() Co to edytora tekstowego to z niego zrezygnowałem ze względu na to, że nie chcę mieć żadnych zbędnych znaków które wstawia tinymce. Dane wprowadzane przez userów oczywiście są filtrowane przez: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W operze jak widzę losowy dowcip, i kliknę znowu losowy to dowcip zostaje ten sam. Wybacz, ale nie mam zamiaru odświeżać strony.
![]() Takie coś nie powinno być się tam znajdować. Cytat \"Ej, bez seksu tam proszę!\"
Ten post edytował thomson89 8.01.2010, 20:02:13 -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Sklep
|
|
![]()
|
|
Specjalnie zainstalowałem operę żeby sprawdzić i u mnie działa bez problemu. Czy ktoś jeszcze ma taki problem?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat W operze jak widzę losowy dowcip, i kliknę znowu losowy to dowcip zostaje ten sam. Wybacz, ale nie mam zamiaru odświeżać strony. Cytat Czy ktoś jeszcze ma taki problem? Nie wiem jakiej wersji opery uzywa kolega wyzej moja to 10.10 i za kazdym razem dostaje inny dowcip. Ten post edytował marcio 9.01.2010, 17:36:43 -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
To moja opera jest jakaś dziwna?
-------------------- Sklep
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najnowsza opera @ windows 7
rowniez losowy dowcip dziala bez problemu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 15 Dołączył: 10.09.2006 Skąd: Siemianowice Śląskie / Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najnowsza opera i Leopard 10.5.8 - śmiga bez problemu.
-------------------- woop woop.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 2.05.2025 - 06:24 |