![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam taki problem: Ładuję stronę przez AJAXa do elementu div. Po załadowaniu TinyMCE powinien "przerobić" textarea który jest w tym co załadowałem na swoje okienko, lecz niestety tak nie jest. Jestem pewien, że wszystko dobrze napisałem, bo gdy wpisałem ręcznie do pliku w którym mam init TinyMCE to wszystko działało. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem? Z góry dziękuje za szybką odpowiedź i pozdrawiam tlaguz. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 274 Pomógł: 35 Dołączył: 18.07.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pliki potrzebne do tiny musisz załadować w tym pliku który ładujesz przez ajaxa.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałem robić tak jak mówisz, ale też nie działa. Załączam więc kod: theme_advanced_toolbar_align : \"left", theme_advanced_statusbar_location : \"bottom", theme_advanced_resizing : true, // Example content CSS (should be your site CSS) content_css : \"css/content.css", // Drop lists for link/image/media/template dialogs template_external_list_url : \"lists/template_list.js", external_link_list_url : \"lists/link_list.js", external_image_list_url : \"lists/image_list.js", media_external_list_url : \"lists/media_list.js", // Replace values for the template plugin template_replace_values : { username : \"Some User", staffid : \"991234" } }); <br /> \"; ?> [/list] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:45 |