![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Zainstalowałem sobie CMS ThePortal na serwerze yoyo.pl ale nie wiem jak mam go skonfigurować aby zalogować się jako admin do PA. Strona projektu niestety nie działa a na google.com nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. Czy jest ktoś kto pomoże rozwiązać mój problem. Proszę też przy okazji o linki z informacjami na temat obsługi tego CMS bo wydaje mi się bardzo ciekawa baza pod niewielkie strony. Pozdrawiam -------------------- e-mail: b.przeemek@gmail.com
GG: 8950837 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 2 Dołączył: 13.07.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Opisz dokladniej na czym polega twoj problem. Co chcesz konfigurowac?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moj problem polaga na tym że nie mogę sie zalogować jako administrator w celu edycji zawartości i wyglądu mojej strony. To jest mój podstwowy problem z którym borykam się już 3 dni
![]() -------------------- e-mail: b.przeemek@gmail.com
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 355 Pomógł: 50 Dołączył: 20.08.2007 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakies objawy? wskazówki?
Jak zadzwonisz do lekarza i powiesz, że Cię boli wiele nie skórasz -------------------- przetwornik yt na czasie :)
|
|
|
![]()
|
|
Nie wiem jaki jest login i hasło do PA po zainstalowaniu CMS na serwerze, nie wiem które pliki edytować aby dopisać nowego admina i hasło. Kiedy dodaje nowego usera poprzez rejestracje na mojej stronie wszystko działa poprawnie, ale ten user nie ma praw admina i nie może wprowadzać zmian na stronie.
-------------------- e-mail: b.przeemek@gmail.com
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 355 Pomógł: 50 Dołączył: 20.08.2007 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma jakiejś dokumentacji do tego?
![]() -------------------- przetwornik yt na czasie :)
|
|
|
![]()
|
|
No właśnie nie moge się doszukać na google.com
Jak już napisałem wcześniej strona domowa projektu ThePortal nie działa -------------------- e-mail: b.przeemek@gmail.com
|
|
![]()
|
|
Ta strona domowa wygląda nico dziwnie :/ możesz dać linka do źródeł ThePortal'a?
-------------------- przetwornik yt na czasie :)
|
|
|
![]()
|
|
nie znalazłem innego linku do informacji o tym Portalu
![]() -------------------- e-mail: b.przeemek@gmail.com
|
|
![]()
|
|
A skąd go wziąłeś? daj mi źródła to Ci może pomogę
![]() -------------------- przetwornik yt na czasie :)
|
|
|
![]()
|
|
http://www.webtips.pl/post21341.html oto link który znalazłem na innym forum
-------------------- e-mail: b.przeemek@gmail.com
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Kędzierzyn-Koźle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
TEŻ MIAŁEM TEN PROBLEM! ALE WIEM JAK TO ZROBIĆ!
Jak masz zainstalowany theportal to wchodzisz na www.adrestwojegolinu.pl/instalacja/ i rozpoczyna się proces instalacji... klikasz 3 razy dalej i w 4 kroku ustawiasz admina ![]() Ten post edytował ziomal511 29.03.2008, 22:25:01 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
TEŻ MIAŁEM TEN PROBLEM! ALE WIEM JAK TO ZROBIĆ! Jak masz zainstalowany theportal to wchodzisz na www.adrestwojegolinu.pl/instalacja/ i rozpoczyna się proces instalacji... klikasz 3 razy dalej i w 4 kroku ustawiasz admina ![]() Dokładnie.Musisz to zainstalować,jak Joomla! Tylko na ThePortalu nie podajesz MySQL'a,i to jest MINUS!A ta rada jest sprawdzona,bo inaczej by nie istniała strona www.goodload.yoyo.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strona ThePortal zmieniła adres na
http://theportal.advt.pl więc jak macie jakieś problemy to tam jest wszystko opisane -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:57 |