![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 556 Pomógł: 6314 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Hejka, macie jakies przyklady/pomysly jak przetestowac front end developera pod kątem html/css ?
Ni zgruszki ni z pietruszki padło na mnie, że musze przygotowac jakiś test dla paru kandydatow.... ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
https://forum.pasja-informatyki.pl/21816/challenge-js-dom – a może coś takiego?
![]() -------------------- ★Mój blog || Okiem krytyka★
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Staary tak to on nikogo nie znajdzie.
https://webmastah.pl/jak-rekrutowac-front-end-developera/ https://github.com/h5bp/Front-end-Developer...olish/README.md https://nafrontendzie.pl/rozmowa-kwalifikac...-przygotowania/ https://dailyweb.pl/oto-najpopularniejsze-p...end-developera/ Dalej mi się nie chce copypastozy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 556 Pomógł: 6314 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Hehe, mialem wlasnie napisac to co Pyton
![]() ![]() @Pyton prosilem o testy a nie pytania. Pytania juz byly zadane, teraz pora na wiedze praktyczna. Generalnie testy mam juz przygotowane. Ale jak ktos bedzie mial cos jeszcze ciekawego to zawsze mozna cos dodac ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Weź jakiś prosty szablon do zakodowania, rwd, jakieś js, html5. Ciężko coś wymyślić innego
|
|
|
![]()
|
|
Mniej wiecej tak juz mam
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No przecież to moje zadanie nie jest jakoś mega zabójcze… Jego trudność w dużej mierze polega na tym, że mało kto w Polsce wie coś więcej na temat dostępności ponad "dostawiaj [alt] do obrazków".
-------------------- ★Mój blog || Okiem krytyka★
|
|
|
![]()
|
|
Ja akurat interview bede prowadził nie w Polsce. Ale tam jest jeszcze gorzej niz w Polsce wiec wiesz...
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Gorzej niż w Polsce w zakresie dostępności? Z całego serca współczuję
![]() -------------------- ★Mój blog || Okiem krytyka★
|
|
|
![]()
|
|
Gorzej z wiedza, gorzej z usability i generalnie wszystkie stronki tutaj wygladaja jak sprzed 100 lat. No, ale pomalutku do przodu
![]() Ludzie maja bardzo ograniczony zakres wiedzy. Szukamy fronend developera. Jakies bylo moje zdziwienie, ze jak na interview sie zapytalem o js to szczytem bylo jQuery. Okazalo sie, ze w specyfikacji o prace firma umiescila w wymaganiach glownie html/css a mi powiedziano o tym dopiero po pierwszym interview i po moim wielkim WTF ... Ot taki szczegol, malo wazny przeciez -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 270 Pomógł: 184 Dołączył: 7.10.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Ile jeszcze razy mam pisac, ze nie chodzi mi o pytania?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 590 Pomógł: 185 Dołączył: 19.04.2006 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym kandydatowi pokazał kilka aplikacji www (np. php.pl) i posłuchał, co ma do powiedzenia
![]() Strony dobrać w zależności od potrzeb. Jak jesteś sadystą to możesz poprosić o dodanie na poczekaniu jakiegoś wydumanego wodotrysku HTML5/CSS3 ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 544 Pomógł: 5 Dołączył: 18.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak potrzebujesz front end deva to się zgłaszam, ale zdalnie skoro nie PL
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
No znalezlismy juz jednego i na razie nie szukamy.
A nawet jakbysmy szukali to niestety ale nie zdalnie. Akurat u nas front end duzo czasu spedza z ludzmi z biura by ustalac szczegoly i na odleglosc to by byl jednak problem. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.04.2025 - 23:39 |