![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie serdecznie.
Za rok mam obronę pracy inżynierskiej. Cały czas zastanawiam się nad jej tematem (a czasu coraz mniej, zwłaszcza na jego zgłoszenie). Jestem studentem 3 roku edukacji techniczno-informatycznej na UWM-ie. Z początku miałem do wyboru temat "Opracowanie internetowej bazy danych wyposażenia i środków trwałych w oparciu o technologię PHP, MySQL i xHTML" ale niestety zanim poszedłem do promotora jakiś ch...j mnie ubiegł (co nie powinno nastąpić bo przecież to były tematy tylko dla mojego roku) i w ogóle spowodowane było to tym że źle zorganizowana administracja wydziału dała naszemu rokowi tematy o wiele później niż innym oraz ludźmi na roku którzy za nic mają honor i uczciwość i po łebkach dążą do celu ale już nie będę się na ten temat wypowiadał bo szkoda czasu, a mógł bym jeszcze sporo im wytknąć. Teraz pozostaje mi nic innego jak tylko wyszukać i zaproponować nowy temat promotorowi związany z serwisami internetowo - bazodanowymi. Coś z PHP/Java/AJAX/xHTML + MySQL. Nie mam kompletnie pomysłu na temat. Tu właśnie pojawia się moja prośba do Was, o pomoc w zasugerowaniu jakiegoś ciekawego tematu. Ważną rzeczą jest to aby był nie tylko z pogranicza informatyki lecz np. wykorzystania informatyki w technice wytwarzania, zależy mi na wypowiedziach najlepiej osób które też kończyły ten kierunek lub podobny oraz prosił bym o w miarę szybkie odpowiedzi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:07 |