![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2018 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem i nie wiem jak zabrać się do tego zadania. Mianowicie, mam za pomocą PHP + JS stworzyć tabele mnożenia, w której po najechaniu na daną komórkę, wyświetlą się czynniki danej liczby. Sam kod tworzący tabelę wygląda u mnie następująco:
I tu moje pytanie. Bo rozumiem, żeby wykonać to zadanie powinienem skorzystać z funkcji onmouseover w JS. Ale jak powinien wyglądać kod w JS, żebym otrzymał zamierzony efekt? Pozdrawiam i liczę na pomoc! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 240 Pomógł: 278 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A próbowałeś w jakiś sposób go dodać?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 799 Pomógł: 1827 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2018 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
TAk, tylko potem nie potrafiłem tak tego napisać, żeby zmienna z php była odczytywana przez js.
A co do linku, to właśnie nie mogę użyć css, wszystko ma opierać się tylko na js i php W sumie to tak jakoś wygląda cały mój kod, tylko nie tak jak pisałem, nie potrafię zrobić taka, żeby js widział zmienne php.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 240 Pomógł: 278 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.05.2025 - 06:56 |