![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
szukam naprawdę prostego CMSa który będzie oferować podstawową funkcjonalność - logowanie po stronie admina - dodawanie podstron do bazy - generowanie linków do podstron aby podlinkować nimi statyczne menu - plik szablonu (includowanie podstron z bazy) - minimum bezpieczeństwa i zgodność z SEO gotowe cms'y są zbyt rozbudowane. Potrzebuję postawić stronę na której nie będzie się zmieniało treści, ale z dużą ilością podstron. Zna ktoś coś takiego? Może być nawet półfabrykat bez wyglądu - szablon mam już stworzony w statycznym html. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 3 Dołączył: 13.07.2009 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam nadzieję, że się przyda. Kiedyś tak wyszukałem najbardziej trafnego CMS'a do danego projektu.
Wykaz CMS'ów Gdyby to Ci nie wystarczało - wejdź na wersję języka angielskiego, trochę więcej i bardziej szczegółowo. Ten post edytował d0m1n1k_ 22.08.2012, 15:01:29 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm ja ostatnio takie dwa projekty stawiałem na Wordpressie, tylko tam jest trochę zabawy z własnym szablonem jeśli nie posiada się odpowiednich narzędzi.. ale da się.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.09.2025 - 07:33 |