![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Szukam programu, który będzie mi co 60 minut przypominać, że czas na przerwę. Czy ktoś zna coś takiego? Fajnie gdyby jeszcze ten soft miał dużo fajnych opcji, typu co 60 minut na 10 minut blokuje mi PC
![]() P.S Nawet nie szukałem tego tutaj na forum bo nie wiem jakie zapytanie wpisać do wyszukiwarki ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PC TimeCop - http://www.familysafemedia.com/pc_timecop_...hdog_compu.html
B-locker - http://phantom.urbis.net.il/blocker/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ale to są jakieś płatne progeamy. Ja szukam darmowego softu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Polecam budzik
![]() |
|
|
![]()
|
|
Heheh, ale za każdym razem będę musiał go przestawiać
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Hmmm no dobrze, tylko jakich słów mam szukać
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Windows: Harmonogram zadan - ustaw sobie co godzine np. otwarcie pliku z textem "PRZERWA"
Linux: Cron - podobnie Tylko wtedy od ciebie zalezy czy zrobisz sobie przerwe (jest to trudne, przynajmniej w moim przypadku ![]() -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W windowsie XP zrób sobie skrót do:
%windir%\System32\rundll32.exe user32.dll,LockWorkStation I ustaw uruchamianie tego w harmonogramie co godzinę. Wyskoczy Ci okienko wymagające wpisania hasła, mam nadzieję, że będzie to wystarczająco wnerwiające aby odciągnąć Cię od komputera i zmusić do zrobienia przerwy ![]() -------------------- This page is 100% valid MSHTML. We guarantee it will only view in MSIE.
Na warsztacie: replays.pl |
|
|
![]()
|
|
eee tam kurde. Harmonogram zadań jest do bani! Ja chcem jakieś porządny program. Jak tak dalej pójdzie to sam coś napiszę. Tzn. zmotywuje mnie to aby się zacząć uczyć jakiegoś języka. np. C
![]() Ale i tak proszę o dalszą pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podany przeze mnie link było do konkretnego hasła na Google... ;-)
Jeżeli tam nic nie znajdziesz to może wtyczka Sleeper do PowerGG- "Wtyczka pozwalajaca między innymi wyłączyć / zahibernować / zresetować komputer / włączyć PCSpeaker o określonej wcześniej porze". Pozdrawiam Batrek Ten post edytował marlowe 27.06.2004, 13:07:54 |
|
|
![]()
|
|
Popatrzyłem na ten link od Ciebie ale nie znalazłem nic interesującego
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja odpowiem troche nietypowo...
sciagnij sobie c++ buildiera z www.borland.com (jakies 160M) i bedziesz mial 60 czy 90 dni na nauke tego srodowiska - zrobionych w ten sposob programow niestety nie mozesz rozpowszechniac, ale mozesz sam uzywac, jesli ci sie spodoba i bedziesz chcial sie nim dluzej pobawic lub masz modem i nie bardzo mozesz sciagac tak duzy plik to jak mnie ladnie poprosisz to wysle ci plytke z personal edition (wersja 3.0 - ale nie zrazaj sie - tak naprawde nie wiele sie rozni od najnowszej.. tzn nie dla poczatkujacego ![]() ![]() taki program bylby calkiem zabawnym sposobem na nauke programowania w buildierze.. albo innym srodowisku rad, fe. delphi (jakby co tez mam plytke z PE - tym razem najnowsza wersja ![]() ... to tak moja rada.. moze troche OT, ale po pierwsze sam wspomniales o nauce programowania w c (BTW NIE polecam nauki c - lepiej odrazu zaczac od c++, zeby nie robic sobie niepotrzebnych nawykow ![]() ![]() a i jeszcze jedno... jak juz zaczniesz na powaznie myslec o programowaniu w c++ to bedziesz musial zmodyfikowac programik... dlaczego? ano dlatego ze 24 przerwy na dobe to troche za duzo ![]() -------------------- warsztat: apache/2.0.50 | php 5.0.0 | gcc 3.3.4 | postgres 7.4.2 | vim 6.3
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:24 |