![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam stworzylem nowy szablon na bloga o to on klik Prosiłbym o ocente tych wypocin i uwagi co do blędów i niedociagniec.... i odrazu prosze etz o pomoc przy menu bo nie mam pojecia jak to ugryść:/ porpostu nie iwem jak ladnie zrobic linki do menu nei mam na to pomysłu
Pozdrawiam Ps. pochwaly rowniez mile widziane ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To powinno być w listach Tak się nie robi, jak już to tak:
span jest display: block; resztę sobie sformatujesz, co nie? -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat ugryść ![]() Jakieś za chude te literki... Przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie. Kod OK, tylko wywal BOM w pliku. A i jeszcze jedno: po kliknięciu "bez grafiki" powinno chyba "wycinać" tylko grafiki, a nie cały layout... Jeśli Ci chodziło o coś innego, to może by było lepiej to nazwać "wersja do druku"? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym wyrzucił te zielone paski które wychodzą poza obszar strony. Troche sztucznie to wygląda.
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Ja bym wyrzucił te zielone paski IMHO wystarczyłoby zmniejszyć im alphę. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.05.2025 - 06:15 |