![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 1 Dołączył: 13.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałem zainstalować na próbe projekt na serwerze cba, na swoim komputerze wydałem takie polecnie
Kod symfony freeze symfony_data_dir (...pear/data/symfony) nie wyskoczyl zaden blad, skopiowal wszystkie biblioteki ale nie wygenerowal pliku config.php, więc sam go utworzyłem
Cały projekt wrzucilem na serwer cba i nadałem prawa wszytkim folderom łącznie z ich wnętrznościami. Po wywolaniu linka otwiera sie pusta strona niezaleznie od tego czy otwieram przez frontend_dev, czy przez index.php, zadnego errora nic. pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 17 Dołączył: 1.11.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kiedyś miałem coś podobnego i mi pomogło że nadałem chmod na folder cache podajże na 777
-------------------- Wyszukiwarka noclegów w Polsce i zagranicą.
Najlepszy katalog turystyczny wspomagający pozycjonowanie i promocje stron. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 1 Dołączył: 13.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak czytałem twój temat, ale jak już pisałem są pełne prawa na wszystkie katalogi.
CODE Fatal error: Uncaught exception 'InvalidArgumentException' with message 'The application "frontend" does not exist.' in /var/www/virtual/kamilsymf.cba.pl/lib/symfony/config/sfProjectConfiguration.class.php:569 Stack trace: #0 /var/www/virtual/kamilsymf.cba.pl/web/frontend_dev.php(10): sfProjectConfiguration::getApplicationConfiguration('frontend', 'dev', true) #1 {main} thrown in /var/www/virtual/kamilsymf.cba.pl/lib/symfony/config/sfProjectConfiguration.class.php on line 569 taki error wysypuje gdy wlacze raportowania bledow. Ten post edytował kamil.deb 2.09.2009, 14:02:52 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 9.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli masz wersje 1.2 to tam nie ma config.php, a jest inny plik konfiguracyjny, w ktorym automatycznie zostanie zamieniona sciezka z bezwzglednej na wzgledna. Trzeba dobrze podac przy freeze sciezkę do zainstalowanej biblioteki symfony (np moze ona byc w katalogu Pear).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 11 Dołączył: 5.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
JAK pojawia się pusta strona to zwykle nie wyczyściło się cache - clear cache daj.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 02:14 |